halmstads äventyrsland
Annons
Reseberättelse:

halmstads äventyrsland

(sverige, halland, halmstad, äventyrsland)

besöket vart toppen trots lite missöden. när vi kom va de strömavbrott tack vare oska tidigare men de gjorde va de kunde sa de, vi fick gå in gratis. annars ingår allt att göra i priset, barnen fem och tretton år gick o badade i väntan å strömmen.de hade skoj endå. några karuseller fungerade dock men de var de inte intresserade av.efter en 35 minuters badande gick vi runt. de va mycket hoppborgar osv som fungerade.sen plötsligt va allt igång. barnen åkte karuseller,pariserhjul,larven o massa annat. tog lite lotter osv vilket man såklart betala för.vi va där från lunch tills de stängde 19-.
trötta men glada barn åkte hemåt.de som betalat innan strömmen gick fick inträdeskort för annan gång.
inte dyrt o toppen

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se