Annons
Reseberättelse:

Bostadsbytessemester till Köpenhamn

(Danmark, Köpenhamn, Bon bon land, Tivoli, Köpenhamns Zoo)

Ännu en bytessemester är slut och vi är hemma igen i vårt vanliga hus. Barnen ligger i sina sängar och har lite svårt att somna så här första kvällen i sina vanliga rum.
 
Den här gången har vi varit i Köpenhamn i två veckor. Vi bodde i ett litet parhus bara 5 kilometer från Rådhusplatsen på en liten idyllisk gata nästan helt utan trafik. Huset var gammalt och charmigt, det fanns en liten trädgård och självklart hade vi tillgång till kök, diskmaskin, tvättmaskin, leksaker och allt det andra som är så himla bra med att byta istället för att hyra.
 
När man stannar så länge på ett ställe hinner man med ganska mycket och vi har cyklat och promenerat runt i stan, varit på Zoo och Tivoli. Vi har åkt turistbåt i hamnen, sett högvakten och klättrat i flera torn, som jag har en viss förkärlek för. Ett par olika museer hann vi också med. Vi spenderade dessutom inte mindre än två dagar på BonBon Land, som visade sig vara ett toppenställe. Kommer man dessutom tillbaka inom 14 dagar är inträdet andra dagen gratis! Parken är stor och välstädad, har massor av sittplatser för medhavd mat och passade perfekt för alla våra tre barn som är nästan 6, nästan 4 och 2 år.
 
Tivoli däremot var faktiskt en besvikelse. Parken är vacker, men allt är hutlöst dyrt, vilket gjorde att det blev lite trist.
 
Har du inte provat att byta bostad på din semester borde du göra det. Fördelarna är så många och framförallt får man massor av pengar över att göra något roligt för istället för att bara bo upp dem.

Av: ()

Hej! Du har väl inte missat tävlingen som ligger ute just nu? Visa »
Annons
 » Tävlingar just nu!
Två stugnätter i valfri stugtyp sommaren 2020
Vinn stugsemester på First Camp Kolmården!
Vinnarlistan »
Populära erbjudanden
Fri entré för ett barn per familj på Fårup Sommerland
20% rabatt på entrén till Nordsøen Oceanarium
Fri entré för 2 barn per betalande vuxen på Söderhällgården
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Lalandia Rødby
Danmark
Tropicarium Kolmården
Östergötland
Bakken – världens äldsta ...
Danmark
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2020 Barnsemester.se
Barnsemester.se använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt.
Tillåt cookies