High Chaparral
Annons
Reseberättelse:

High Chaparral

(Sverige, Western, Småland, Vilda western)

Det faller sig naturligt att skriva om vårat favorit ställe då vi också är medlemar i western klubben på High chaparral. Idag är det den 28/7-09 och vi har hittils varit nere vid 4 tillfällen i år. Det har varit många evenemang i år, men för min del är det nog ändå ranch horse classic som är det som jag rekomenderar bäst! Det händer en massa olika saker denna helg. Så som stora häst tävlingar men också line dance och så kommer hela trapper gänget och har marknad och bygger upp en egen liten by så som dom levde. Det finns något för alla. Så kul. Och ölen smakar bäst i hela vilda western...

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se