En vårvecka i London
Annons
Reseberättelse:

En vårvecka i London

(England, London)

Första utlandsresan för barnen, 3 och 6 år, gick till London i maj.
Att flyga flygplan för första gången var så klart spännande.
Det går inte att ha tråkigt i London... Första dagen hällregnade det så vattnet sipprade mellan tårna i sandalerna, men med nytt paraply i handen och efter en kopp varm choklad på ett café, öppnade äntligen leksaksaffären Hamleys.
6-åringen var spänd på att få se riktiga mumier, så ett besök på Brittish museum stod högt på "att göra-listan".
Att få se dinosaurier var också ett önskemål. Flera roliga timmar tillbringades på Natural History Museum, där ett stort antal skelett fanns att se, samt några modeller som rörde på sig.
I närheten låg Science Museum där våra killar fick se Rocket - det första loket, och Puffande Billy, tåg de stiftat bekantskap med genom Mulle Meck-böckerna. Där fanns också en rolig experimentavdelning för barnen - vi höll aldrig på att komma därifrån.
En rundtur med dubbeldäckare hann vi också med, och självklart fick killarna plats längst fram på övervåningen. Ett bra sätt att se - nästan - hela London.
På London Sea Life Aquarium såg vi fiskar, sköldpaddor, hajar och andra vattendjur - klart intressant och roligt för alla åldrar.
I Hyde Park, som är en ohyggligt stor park för små korta ben, finns många roliga träd som har grenar som kojor.
Men efter en lång vecka på hotell är det skönt att komma hem.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se