ölands djurpark
Annons
Reseberättelse:

ölands djurpark

(sverige, småland, öland, ölands djurpark)

Nu är vi hemma från en härlig weekend på ölands djurpark. Super kul har vi haft.
Vi stannade i 3 nätten på safari camp stugorna vilket var jätte häftigt, då man hade sebror och andra djur precis utanför altanen.
Stugorna var jätte mysiga och hela campingen med lekplattsen var jätte härlig. Och man hade en egen ingång till parken, så man slapp gå enda till den "riktiga" ingången.
Inne på parken var den också jätte kul.
Jag var där för ca 6-7 år sedan, men dom har byggt ut parken jätte mycket.
Vatten landen var Jätte stort pch där var badvakter överallt vilket känndes tryggt.
Där var karusellen som passade både stora och små, där var sagoland, western land med en hinderbana, cirkus och även en dinusariepark.
Massa djur och speciellt massa apor.
Barnen har haft den super kul och vi kommer definitivt åka tillbaka.
 
Nakdelarna:
- JÄtte dyrt, man måste ha med egen mat och dricka för man har ju knappt ekonomi för att åta och leva där. Vi skulle köpa varsen drick till barnen och jag gick fram till en stånd. En MER som ofta kostar ca 10 kronor för 3 styckna kostade 20 kronor styck. Maten kostade jätte mycket. En liten skål med chips kostade 50 kronor. Till och med vanlig glass som ofta kostar samma pris överallt hade dom höjt priserna på där. Inne på campingen kostade det 30 kronor bara för att betala med kortet.
 
- Sur personal. Vi träffade nog inte på en enda personal som hade ett leende på läpparna. Alla gick runt och såg uttråkade ut och ville bara hem såg det ut som. Personalen som jobbade på tivolit var många utländska och kunde inte svenska, vilken var ganska jobbigt, då man kanske hade en fråga.
 
Förutom dessa nakdelarna var allt bara positivt...

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se