Vår äventyrsdag med varierande inslag...
Annons
Reseberättelse:

Vår äventyrsdag med varierande inslag...

(Sverige, Halland, Varberg, Fun City)

Isak red många gånger!

Ester tittar på djuren.

Ester och Isak åker karusell

Laddade for vi mot Varberg för att en hel dag uppleva massor på Fun City! Vi var först in och sist ut och hade enligt barnen en toppendag. Denna nöjespark som ligger i utkanten av Varberg bjöd på många olika slags upplevelser och det fanns något som roade alla. Åkattraktioner, bad, djur och åkande på fordon av olika slag. Dock var detta något av en budgetpark även om det enligt oss var dyrt att gå in. Tänk er Liseberg, Skara sommarland, High Chaparall och Kolmården i sjaskig miniatyr. Plus var att allt var gratis. Förväntningarna var höga även av oss vuxna och besvikelsen blev stor på många olika områden. Kartan över Fun City utlovade betydligt mer än vad det var. Vilda västernbyn var övergiven. Äventyrsbanan var ingenting och avslutades med att barnen fick se en docka grillas i elektriska stolen. Tivolit gillade ungarna men servicen från Axels tivoli var obefintlig och personalen allt annat än trevlig. Restaurangen hade inte svensktalande personal och det var knappt att engelskan var användbar.

På ett ställe kunde man grilla och äta medhavd mat, annars var det resaturangen som gällde. Det vi saknade var gräsyta någon annan stans än vid grillarna där man kunde ät medhavd mat.

Summa sumarum: Parken är värd att besöka och man har att göra hela dagen. Dock ska man inte som vuxen ha för höga förväntningar. Barnen tyckte allt var fantastiskt och de vill absolut åka dit igen. Åkattraktionen som hette Ragnarök var allas favorit! Den åktes många gånger!

Personalen som var ansvariga för parken vad däremot mycket trevlig och hjälpsam. Dottern lyckades få en fästing och vid tillfrågande om hjälp togs diverse pincetter och sårsprit fram, STORT tack för den hjälpen.

I betyg får parken 3 glassar av oss :-)

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se