Åre sommaren 2009
Annons
Reseberättelse:

Åre sommaren 2009

(Sverige)

Snöbollskrig

Vattenfall

Sommarresan till Åre!!
 
Bokade en allinclusive resa till Åre Holiday club och "kidnappade" mina barn och man och körde till Åre.
Bara för att vi skulle få vara tillsammans och ha det bra.
Med allinclusive ingår mat, frukost, lunch, middag samt glass i poolbaren eller kiosken. Sen ingår aktiviteter som äventyrsbad,sauna world, bowling, minigolf, hyrning av cykel etc.
Väldigt prisvärt koncept för oss med barn.
 
Fin och avkopplande bilresa.
Vi åkte upp en fredag morgon och checkade in vid halvtre. Rummet var helt otroligt vackert med sjöutsikt och ps3. Började med att äta en lunch , fick då äta vad vi ville av buffe´n.
 
Sen började äventyret:
Äventyrsbad resten av dagen.Åtta pooler en vattenrutsh kana, den var rolig för alla åldrar, även vi vuxna. I bassängen fanns det många massage strålar som vi hängde länge vid.
Sen blev det medelhavsbuffe, boka bord !
 
Passade på att bowla två timmar och spelade minigolf, ja gjorde allt vad barnen tycker är roligt.
 
Lördag.
Sov ut, skönt !!!
Vaknade i solsken och glada barn, bättre kan det inte bli. Njöt av en enorm frukost buffe. Ju tidigare man går ner till frukosten, ju mindre kö.
 
Tog en promenad till kabinbanan som låg ett stenkast från hotellet. Många cyklister upptäckte vi som åker upp på fjället för att cykla ner, såg riktigt härligt ut.
 
Vågade mig på en tur med kabinbanan till åreskutan. Lite höjdrädd med jag överlevde och barnen tyckte det bara var kul när det gungade till vid stolparna. Klättrade/vandrade upp på toppen och fikade. Fin och vacker utsikt.
Barnen tyckte det var roligt att ta alla omöjliga vägar upp över stenarna.På vägen ner hittade vi snö, så då blev det lite snöbollskrig.
 
Åter på hotellet en härlig lunch buffe.
Åkte en tur i solen till ett vackert vattenfall helt otroligt vackert !!!
 
Sen blev det saunaworld med 6 st olika bastu sorter. Man kan mjuka upp fötterna i kneippbadet, ta en sväng i blacksmith sauna, njuta av ljus- och aromaterapi, svettas ordentligt i loftbastun, göm dig i ångdimman och kyla av dig i isbastun. Hemskt men faktiskt skönt med isbad !!!
 

Letade upp gymet på söndag medans alla sov. Och tag en härlig morgon promenad i Åre byn .Helt ok.
 
Unna dig en resa till åre på sommaren. Det är så vackert och avkopplande och skönt att bara få vara.
 
Mina barn älskade Åre Holiday club så vi kommer tillbaks snart.
 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se