En fantastisk vecka på Kneippbyn!
Annons
Reseberättelse:

En fantastisk vecka på Kneippbyn!

(Sverige, Gotland, Visby, Kneippbyns vatten och sommarland)

I sommar var vi sent ute med semestern. Vi surfade runt och fastnade för Gotland och Kneippbyn. Vi hade turen att hitta en stuga just utanför området för oss alla fem och slog till direkt!
 
Båten tog oss enkelt över, trots krocken någon vecka innan! Solen mötte oss på klarblå himmel väl på Gotland. Stugan vi hyrt var perfekt, en vit liten stuga i två plan 500 meter från Kneippbyn. Vi packade ur och slängde ner alla badkläder och cyklade ner till Vattenland. Vecka 33 och faktiskt inte alls farligt med köer, trots att det varnats om detta.
 
Vi slog oss ner vid ett par solstolar vid barnpoolen, på med armpuffar på de som behövde och sen sa det bara SWISH! Här fann barnen sina favoriter direkt. Vi hade bra uppsikt över vattenland med sina attraktioner och det fanns något för alla. Vi kunde mest sitta och titta på. Och då har vi 3 söner i varierad ålder. 11, 5 och 4. Vi hade tagit ett veckokort på parkerna och vi kunde alternera mellan sommarland och vattenland precis som vi ville. Vattenlandet blev dock favoriten. Det fanns rutschkanor i alla de sorter för alla åldrar. Pippis teater fungerade dock på de två små, och de satt som ljus kl 15(?) när Dunder Karlsson och Blom stegade runt Villa Villerkullas hus knut.
 
Vi befann oss på Vattenland hela veckan med ett avbrott för Lummelunda grottan och alla fann sig helt nöjda med det. Det fanns mat för alla sorter och Tacobuffen funkade alldeles utmärkt att variera med pannkakor! Prisvärt var det också!
 
Sista kvällen bokade vi in oss på Schlagerfest som Kneippbyn anordnade. Den var hur proffesionell som helst och barnen, trots att det är killar med spring i benen, fullkomligt älskade det. Vi var dock inte såå uppklädda som vi kanske borde ha varit, en miss i protokollet!
 
En vecka som vi alla i familjen var nöjda med!!! Åker gärna dit igen! REKOMMENDERAS!!
 
 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se