Första skidsemestern!
Annons
Reseberättelse:

Första skidsemestern!

(Sverige, Dalarna, Sälen, Hundfjället - Trollskogen)

Första skidsemestern med Viktor 6½ och Ludvig precis fyllda 5, bar iväg till Hundfjället,Sälen. Vi åkte då stugorna var billiga, v.3. Som resesällskap hade vi kompisfamilj,med tvåkillar i ungefär samma åldrar. Resan upp gick bra trots att den var lång,men några stopp och dessemellan film och ordlekar.. Vi bodde nära backen ett mycket trevligt hus so m vi hyrt på blocket. Killarna gick i skidskola på förmiddagrna vilket var värt varenda krona ,fantastiska skidlärare som lekte mycket med barnen. Lunch tog vi med och åt i värmestugan,sedan var det ut i backarna igen, det fanns mycket runt omkring aktiviteter men barnen hade så ku li backarna så det blev inte så mycket annat..en tur i miniscotern och ett besök i legoaffärn hann vi dock med. Påkvällarna höll vi till i/ vid stugan,lagade middag, åkte pulka,byggde snögrotta, bastade, spelade spel,tv-spel och umgicks. Barnens favorit var självklart trollskogen, där man kunde åka i lite skog och gupp,både höra och se trollen.. en kväll var det trollteater vilket också var spännande! Hunfjället som första skidresa med barnen villjag verkligen rekomendera!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se