Gabriels födelsedag 7/5-2010
Annons
Reseberättelse:

Gabriels födelsedag 7/5-2010

(Sverige, Skåne, Helsingborg, Tropikariet)

Apa

Lös, rolig, fågel

Lösa fina djuren :)

Den 7 maj bar bilen oss till Helsingborg, för en liten dagsutflykt på Tropikariet. Det var en liten födelsedagspresent från mig och sambon till vår son, som är 2 år och älskar djur.
 
Väl där blev vi positivt överraskade av att det faktiskt tar betalkort, och att man får lov att ha vagnen med inomhus. Det fanns även en fungerade hiss mellan de olika våningsplanen!
 
Vi startade i källaren med att titta på alla fiskar och hajar. Gabriel var lycklig och vi tog massor av bilder, som faktiskt blev riktigt bra. Vidare tog vi hissen till övre planet och vandrade oss genom de olika delarna med tropiska djur. Längst stannade vi såklart blan de lösa aporna. Vi hade en liten apa som tänkte följa med oss hem, han hoppade raskt upp i vagnen :)
 
Vi avslutade dagen med en fika, där vi satt på främsta raden och kunde kika in på surikaterna och sköldpaddorna. Shoppen lockade oss att inhandla en liten extrapresent till Gabriel - ett gäng verklighetstrogna grodor!
 
På det hela taget en väldigt lyckad dag!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se