Djurparkssafari
Annons
Reseberättelse:

Djurparkssafari

(Danmark, Knuthenborgs safaripark)

Aptåg

Noshörning

Åsnor

Detta är en av de finaste djurparker vi besökt! Jättemycket djur i trevliga omgivningar. Alla djuren strövade runt fritt på stora ytor och färister delade upp de områden som man fick gå ur bilen och inte fick gå ur bilen. Det var också en perfekt blandning mellan köra och gå.
 
Att mata apor på apsafarit var en kul upplevelse, med apor som klättrade runt på vagnarna. Man fick med sig lite apgodis och när traktorn körde runt på apornas område klättrade de upp på vagnarna och så kunde man mata dem genom små hål. Och att köra in i tigrarnas och vargarnas burar var riktigt spännande.
 
Det var bara att ställa bilen åt sidan och gå ut och klappa de djur man ville på de områden där det var tillåtet att lämna bilen. Åsnorna, getterna och de små hästarna tillhör vår dotters favoritdjur så här la vi mycket tid, och djuren älskade uppmärksamheten.
 
Det finns också en fin lekplats där man kan springa av sig!
 
Vi var här precis efter midsommar och det var nog en jättebra tid, för det var inga köer till någonting. I hela parken fanns det gott om bord på fina grönområden för att ha picknick på. Vi var där i 6 timmar och vi hann med alla djur och lekplatsen i lugn och ro, vi besökte favoritdjuren två gånger och det var ju toppen att ha tid till det, så parkens storlek är perfekt. Hela familjen var jättenöjda med detta besök, hit kommer vi absolut att återvända!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se