Testfamilj Skara sommarland
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj Skara sommarland

(Sverige, Skara, Skara sommarland)

Vi hade turen att bli utvalda till att bli testfamilj för Skara Sommarland. Har alltid velat åka dit men inte blivit av så nu tog vi chansen!
Vi hade tur med vädret strålande sol och lagom varmt. Vädret gjorde ju naturligtvis att det var mängder med folk i parken.
 
När vi kom dit var det först svårt med parkeringsplatser men till slut lyckades vi hitta en bakom parken. Köerna var långa men som tur var hade vi ju biljetter så det var bara att stega in direkt.
 
Väl inne i parken så ville barnen först gå på tivolidelen. Där fanns en hel del åkattraktioner men kanske mest för de yngre. Favoriten blev Newton och Vikingen. Två attraktioner som åktes flera gånger av oss:) Till vår stora besvikelse var inte Tranan (den nya attraktionen) igång. Det var ett stort minus i kanten....
 
Efter flera timmars åk var vi hungriga - i parken finns mängder av matställen. Tyvärr var det ingen vidare service. Lååååång tid att få mat. Det funkar inte på ett ställe där köerna är långa.
Finns även jättemånga fina parkområden där man kan sitta ner och käka medhavd mat, detta hade vi dock inte med oss... Finns även grillar uppställda på särskild plats för den som vill grilla sin egen korv. Det var kanon, synd att vi inte visste det.
 
NU var det äntligen dax för vattenlandskapet. Förståeligt nog var det massor med folk så köerna var långa vilket gjorde att man inte hann åka så mycket som vi ville. Vattenlandskapet stängde redan kl 18.00 vilket vi tyckte var tidigt med tanke på att det var mitt i semestertider.
Men vi hann med att åka en hel del ändå - alla var lika kul:) Tyvärr var inte vågmaskinen igång till vår stora besvikelse.
 
Så summan av kardemumman kan man säga att det var en mycket lyckad dag.
Ris: Två attraktioner var inte igång, Tranan och vågmaskinen. Lite tråkigt. Dålig service och organisation vid matställena. Det är inte rimligt att det på snabbställen ska ta så lång tid innan folk får mat.
 
Ros: Rent, snyggt och fräscht överallt. Trevlig personal som var hjälpsam om man frågade något. Rena toaletter. Många roliga attraktioner kanske mest för de yngre. Vattenlandskapet är svårslaget - fanns något för alla!!! Stora grönområden där man kunde sitta ner och vila.
 
Rekommenderar dock att man inte åker precis i högsäsong om man vill få ut så mycket som möjligt av sin dag.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se