Gran Canaria
Annons
Reseberättelse:

Gran Canaria

(Gran Canaria, Playa de Cura, Kamel Safari, Som igentligen va Dromedarer.)

Playa de Cura är det rätta stället, att vila ut på om man har barn men ändå vill ta det lungt...
Nära till Poolerna, bra barnpool, utan klor men då förstås kall men det gick bra det me. En vuxen pool lika den... Men en större pool me aktiviteter hade klor o va varm, det fanns en liten barnpool o en liten bubbelpool i den oxå...
Trevligt hotell, bra service och fräsht alla va trevliga.
Men det va många som ledsnade efter en vecka på maten.
Den va väldigt god o fin, men men ... Tjatig, samma mat fast olika varjianter. Elsa som va då lite mer än  2,5år, åt bara pommesfrits o melon och oliver ifrån barnmatsbordet...
Hon är inte kräsen hemma, barnens mat va inte god...
Vuxnas mat va mycket godare.
Men det låg några resuranger i närheten, trevliga o duktiga.
En mat affär där man hittade det mesta. Men sen va det tomt på affärer...
Lungt va det på hotellet, lite uppträdande o lite djur visningar på kvällarna så allt i omgivningen vart tyst tidigt omkring 23-24tiden, skönt tyckte vi. PÅ dagarna va det en pool me badsporter o vatten gympa i, den andra poolen o barn poolen va det lugnare i.  De va duktiga lekledare som skötte om barnen me aktiviteter.
Så allt som allt så Va det så skönt att kunna slappna av på hotellet. Nackdel att det va svårt att ta en strand prommenad, stranden va liten i svart inte kul att bada i. Ta gärna hellre en taxi till någon av de andra vackra sränderna o ta ett dopp. Taxi o bussen va billig så vi gjorde ett par turer runt ön o tittade. Lika så gick vi slinger vägen vid Puerto rico, vackert o fin utsikt, VARNING för att handla kamera, mobiler mm, ni har ingen ångers rätt köpt är köpt...
Kamelsafarin ,dyrt, man red 10 minuter sen va det över. Elsa vart magsjuk av glassen som låg i frysboxen, en vanlig cornetto.
Den bästa flyg bolaget, tycker vi är Ving, där man blir bra omhändertagen o bra försäkringar, bra lekledare o service på hotellet, lite dyrt me väskorna men det är det värt.
 

Av: ()

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se