Disneyland Paris igen...
Annons
Reseberättelse:

Disneyland Paris igen...

(Frankrike, Paris, Disneyland)

Avslutningsshow på Disneyland

Stora Disneyparaden

Besökte på nytt Disneyland Paris med fru och barn. Bodde nu på ett av Disney´s egna hotell, Newport, men blev dessvärre besvikna. Omständig incheckning, köer i 30 min till framförallt frukosten samt stängd pooldel förtar upplevelsen. Parkerna är dock riktigt bra. Nu har vi också lärt oss att inte handla på oss grejer och kläder i parkerna utan ta detta på marknadsplatsen på vägen hem istället.
Paraderna är riktigt bra och en bra plats är att sätta sig "i muren" på väg upp till Slottet ca.30 minuter i förväg för en bra plats. Ett annat tips är att välja de restauranger som serverar lunchbufféer. Där får du mest för pengarna och samtidigt bäst urval för både barn och vuxna.
Hit kommer vi säkert tillbaka ytterligare gånger men då spar vi antagligen pengar och bor på något av de utmärkta associerade hotellen utanför Disney-området. Det tar ändå bara 5 minuter med gratisbuss dit.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se