Upzone
Annons
Reseberättelse:

Upzone

(Sverige, Borås)

Vi åkte till Upzone i Borås med våra barn 6 och 9 år. Vi hade förbokat tid via deras hemsida vilket funkade jättebra! Personalen hjälper en med klättersele och har en bra genomgång gruppvis. Vi var kanske 15 pers i vår grupp. Alla måste klättra på den första zonen som kallas Funzone allt för att lära sej alla moment med karbinhakar mm. Det var spännande tyckte våra barn, som lärde sej hur fort som helst. 6åringen fick bara klättra på funzone med en förälder eller vuxen, men vår 9 åring fick klättra på 3 av 4 zoner allt med en vuxen i sällskap. Åldersgränsen är 12 år för att klättra själv, vilket är jättebra! Det var hur kul som helst att göra något med sina barn som faktiskt är en utmaning för alla! Nackdelen är att de 2 timmar man har betalat för går alldeles för fort! Vi hann inte klättra den högsta zonen eftersom vi inte kunde lämna barnen. Men samtidigt så hade dom jättekul och det hade verkligen vi oxå! Vår 6 åring då? Ja, han klättrade nonstop i 2 timmar på funzone, vilket var alldeles lagom för honom! Han utmanade sej själv med att springa på hängbron och att "låtsas falla" från repen! Det var ju inte högre än 2 meter! Jag kan varmt rekommendera Upzone! Vill man inte klättra går det jättebra att stå på marken och häpnas över hur fort sina barn lär sej konsten med karbinhakar och linbanor!

Av: ()

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se