Hamravild
Annons
Reseberättelse:

Hamravild

(sverige, Dalarna, fiske och äventyr)

solnedgång vid hemsjön

nappar gör det

Vann en resa till Hamravild här på barnsemester. Det ligger i en liten ort som heter Hamra i Dalarna.  Det finns ca 35-40 sjöar av olika storlekar på nära avstånd från Hamra. Även voxnan rinner förbi en bit ifrån. Det  finns jättebra kartor där det står vad som finns för fisk i vilka sjöar. Vi var där i början av augusti för att prova på fiske. Vi fick jättebra bemötande av personalen som driver detta.  Dom kom med bra tips på var vi skulle prova fiskelyckan. Tyvärr vart det ingen fisk med hem, men vi hade ca 45 napp men dom småfiskarna fick gå tillbaka till sjöarna. Det beror nog mest på att vi inte har så bra kunnande om hur/vad man ska använda sig av för drag osv. Det var jättegod mat på restaurangen där det fanns både viltmat och husmanskost. Det är en bit till mataffärer så det är bra att handla innan man kommer fram.
 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se