Testfamilj på Upzone
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj på Upzone

(sverige, borås, Upzone)

På lite högre höjder

Det var högre upp än det ser ut..

Vår familj hade turen att vinna testfamiljsbiljetter till Upzone. Familjen består av mamma, bonuspappa och Kevin 9år.
Måste börja med att säga att ni ska se till att vara där i god tid innan utsatt tid. Eftersom det delar parkering med Borås djurpark så var det helt omöjligt för oss att få parkeringsplats. Vi fick lov att åka bort till en bensin mack och parkera och höll pga det på att komma för sent.
Men väl i parken blev humöret på topp igen! ojojoj, det här passade oss!
Bonuspappan som är lite mer äventyrlig stack till riskzone på en gång och var mycket nöjd men banan. Jag och Kevin började med funzone, som visade sig vara den bästa banan för Kevin. Jag gjorde sen adventurezone som var precis vad jag klarade av, Kevin vågade inte ens prova eftersom den började med en låååång linbana. När det bara var 30min kvar tänkte vi ta en vända till i funzone och sen nöja oss för dagen men på råd av instruktören så testade vi fitnesszone. Det var inga problem, vi skulle hinna sa hon. Halvvägs igenom den kom vi till en linbana som Kevin bara vääägrade åka. Jag tillkallade då instruktören och frågade om det gick bra att gå tillbaka i banan trots att vi åkt i linbanor som lutade svagt nedför, inga problem sa hon, det blir precis som att gå åt andra hållet. Så vi vände och började gå tillbaka och det gick ju bra, ända tills vi kom till en linbana. Jag åkte först, och fastnade mitt i banan, fick då vända mig om och "dra" mig till andra sidan, vilket tog ett par minuter.  Personalen hade vid det här laget gått tillbaka så vi visste inte riktigt hur vi skulle göra.. Men eftersom Kevin vägrade åka den andra linbanan så tog han fart och försökte ta sig över denna. Det gick inge vidare, han kom till hälften sen fick han börja jobba stackarn.. I säkert fem minuter höll han på innan han lyckades dra sig till andra sidan. Nu hade tiden för äventyret precis gått ut så vi tokskyndade oss tillbaka men kom ett par minuter för sent. Innan oss i kön att lämna tillbaka selet stod även ett par personer och först när selet är tillbakalämnat kollar de vilken tid man kommit tillbaka. I vårt fall var vi 5 minuter sena, jag påpekade omständigheterna men vi fick i alla fall betala 100kr för den "extra tid" vi spenderat på banan.. Riktigt dåligt tycker jag. Det drog så klart ner betyget för dagen som annars var riktigt rolig!
Men som sagt, kom i tid till parken så att ni hinner hitta en parkering, speciellt under industrisemestern, och se till att vara klara i god tid i parken så att ni inte åker på oväntade utgifter.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se