Annons
Reseberättelse:

Vandring i Abisko

(Sverige, Vandring mm)

En vandring upp till den döda sjön

I somras reste vi i familjen tillsammans med barnens farmor och farfar, på en långresa upp genom Sverige. Målet var Abisko och fjällvandring men vi stannade på vägen på flera ställen, tex besökte vi Piteå havsbad och gruvan i Kiruna. När vi kom till Abisko bodde vi på fjällstationen och gjorde flera dagsvandringar. En kväll tog vi liften upp på berget och kollade in midnattssolen. Det var en riktigt bra semester och det var kul att få se så mycket av Sverige. När vi åkte hem åkte vi genom Norge och det var också väldigt fint.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se