Skara sommarland 2011
Annons
Reseberättelse:

Skara sommarland 2011

(sverige, skara, skara sommarland 2011)

vi åkte tidigt hemmifrån men kom inte fram förräns vid 11 tiden. Barnen såg fram emot resan jätte mycket och var uppspelta hela resan. Vi hade 3 flickor med oss i åldrarna 6, 5, och snart 5 år. Minstingen tyckte inte att det var så jätte roligt då hon är under en meter och inte fick åka så "häftiga" attraktioner som dom äldre fick. Men en stor hit hos henne blev slänggungorna som jag fick åka med henne om om och om igen... när jag blev yr så fick deras far ta över. Sen tröttnade hon snabbt och ville in till vatten parken. Dom större flickorna åkte desto mer och vågade lite mer också. Jag tyckte att dom kunde ha lite mer "häftiga"( som min minsta kallar dom ) attraktioner för dom i hennes längd. Även om hon snart är 5 år så fick hon ju inte åka så himla mycket.. Hos dom större tjejerna så blev deras favorit Newton-där man åker i en val som åker i vatten och nerför ett fall på ca 12 meter och gissa om dom skrek. Det var dock inte så lång res tid kan väl ha varit mellan 3-4 min. Men den rekommenderas :) Vi åkte bland annat :skepp o´hoj(passar dom flesta men man blir yr), Virrvelvinden-jätte rolig minstingen blev rädd i början men sen så ville hon åka igen , Tranan- den var helt ok men i slutet så blev svängarna lite för hastiga för flickorna så lite minus där, vi åkte nog allt som dom fick åka i.. i det stora hela så får skara sommarland 9/10. Men om jag nu måste klaga så är det restaurangerna- först och främst så var det alldeles för lång kö- sen fick man jätte lite mat vi beställde kebabtallrikar men hälften av tallriken bestod av isbergssallad en fjärdedel pommes och en fjärdedel kött.Inte allt värt 80 kr/tallrik. Nästa gång vi åker så tar vi hellre med oss nåt och grillar istället så man blir mätt. Vi hade kanon väder hela dagen och det var inte alls mycket folk i parken-behövde inte så i kö för att åka . Sen gick vi till vatten parken som var ett jätte plus . Barnen hade hur skoj som helst(jag tror ärligt talat att min sambo hade roligast) dom hade bassänger för alla åldrar men det som dom åkte mest i vatten parken var Racing Hill. Jag tror min sambo åkte den säkert 15 gånger hahahaha. Vi gick igenom hela vatten parken och försökte ge oss på allt som gick att göra. Där finns nåt för alla åldrar. Dom vi inte gav oss på var det som flickorna inte fick lova att göra som :fritt fall, skruven och dom mer läskiga för dom äldre barnen. Men skara sommarland är verkligen nåt jag rekommenderar vi ska förhoppningsvis dit i sommar igen om plånboken och tiden tillåter det,men då ska vi absolut campa och gå in i parken 2 dagar för man hinner nästan inte med allt på en dag:)

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se