Annons
Reseberättelse:

Härlig dag på Själlands sommarland

(danmark, Själland, Sommarland Själland)

lilla tivolilandet

badlandet

god avslutning på en härlig dag, glass med flödeskum o flödeboll

I mitten av juli åkte vi som testfamilj till Själlands sommarland. En posivtiv överraskning för både barn o vuxna. Stor gratis parkering med toaletter  i ansluting. Vi var där 10 när dom öppnade o redan då var det lite kö så var ute i god tid.
Taktiken att börja längst in i parken o jobba sig mot utgången visade sig smart för senare var det långa köer till allt.
Amazonas flotte tur var den som fick högst poäng av hela familjen.Samt Silvercity med guldvaskning, 3D bio där man sitter på mekanisk häst o skjuter prick och en liten tur genom cowboyland på mekanisk häst som gick på räls.Vi valde att ta oss runt genom att paddla kanot eller båt. Mycket roligare, dock fanns inga flytvästar. Man har oxå byggt upp en jätte fin djungelstig, fantasifull o lite läskig på vissa ställen. Inget för små barn.
Barnen provade oxå på att göra sin egen klubba, olika smaker varje timme. jätte gott o kreatrivt.Det finns även ett litet tivoli med lagom läskiga karuseller för åldern 4-8, finns ett större oxå för äldre barn. Det lilla sköter föräldrarna själv karusellerna men det funkade rätt bra. Finns personal på de mer avancerade som den lilla bergodalbanan tex.  
 
Gocart banan kan oxå rekomenderas , Linus som är 7år kunde köra själv på den lilla banan och var super stolt, Tess som är 5 åkte i dubbel gocarten med sin pappa som tyckte det var minst lika kul.
 
Mot uppvisande av barnsem kortet i informationen fick man fribiljetter till var sitt indianband i Silvercity till barnen, samt 4 gratis bilj till den stora pizzabuffen som var super god!
Vi avslutade på badlandet som var kanon, lite för var och en. Vattnet kunde dock varit fräschare samt oklädningsrummen som var ganska äckliga på golven. Toaletterna runt i parken var  jätte fina o städade.
 
Annars över lag hade vi en kanon kul dag med härliga upplevelser. Åker gärna hit igen!
mvh familjen Gullberg

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se