Annons
Reseberättelse:

Florida i Juni

(USA, Florida, Orlando/Melbourne , Universal studios)

Vi Florida resa blev precis så bra som vi ville. Första veckan var vi i Orlando. Temperaturen ligger runt 32-36 grader. Universal studios besöktes 3 gånger för att hinna med allt. Att bo på International drive var perfekt, det är precis där allt ligger. En trevlig buss tog oss upp och ner för den så mycket vi ville. Vi bodde på Four Points Sheraton. Precis utanför hotellet fanns en äventyrsgolf bana med krokodiler, som man kunde mata och klappa. Vi åkte upp till Cristal River för att bada med sjökor en dag. Det tog nog 1,5 h att köra dit, men det var det värt.
Andra veckan bodde vi på Hilton i Melbourne. Inte så mycket barn på hotellet men bara 10 min. färd med bil till stranden. Paradise beach är bäst. Längre norrut finns det stenar i vattnet. Inga hajar bara delfiner i vattnet. Härligt vatten ca 28 grader varmt i havet. Glöm inte strandtofflor för sanden är varm. Härifrån är det ganska nära till Kennedy Space Center, som absolut är värt en hel dags besök. Missa inte heller att ta en airboat ride. Camp Holly precis väster om Melbourne var ett bra ställe. Behöver inte bokas i förväg, och bästa tiden är på förmiddagen.  Wallmart finns i Melbourne också men den bästa shoppingen finns på en jättestor outlet i Orlando, den nordligaste delen av International drive. Här köper du t.ex Convers för halva priset.  Se också till att hyrbilen har en "sunticket" så slipper ni betala motorvägsavgifter i mynt, utan kör bara förbi i "förbetald" filen.  Trevlig resa och lycka till.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se