3 timmar på Universeun
Annons
Reseberättelse:

3 timmar på Universeun

(Sverige, Göteborg, Universeum)

Vi vågade....där fanns kackerlackor

Pappa provar skruva i rymdhandskar

Lite trång och svårt att upptäcka alla djuren

Hej.

Vi var lyckliga vinnare till en dag på Universeum i Göteborg. Vi kom dit på förmiddagen mitt i semestern, närmare bestämt den 13 juli.  När vi gått på en avdelning trodde vi att vi missat hälften så vi vände om, men där fanns inte mer att se. Barnen såg mest framemot att få klappa rockorna, men där fick de tji. En rocka var skadad så inga händer fick tas i vattnet. Besvikna föräldrar och barn fick stå och titta. (Varför flyttar man inte den skadade rockan till en annan bassäng??)Vi hade tur som kom när de skulle mata en bläckfick annars hade vi inte sett den. Tyvärr såg vi inte alla djur de gör reklam för. Tunneln man kunde gå igenom och titta på de stora fiskarna var mycket liten. På kalejdo och explora avdelningarna fanns mycket som inte fungerade eller lappar ”förbättringsarbete pågår”. Dåligt eftersom det är mitt i semestrar och mycket besökare som vill prova. När vi gått där i 3 timmar kände vi oss nöjda och gick besvikna ut. Så med andra ord. Gå inte dit på er semester och förvänta er inte för mycket.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se