Lalandia sommaren 2011
Annons
Reseberättelse:

Lalandia sommaren 2011

(danmark, rödby, rödby, Lalandia)

Så åkte vi till Lalandia rödby i somamr och tänkte så fint å rolgit kan d väl inte vara för vår son på 3½ år. Men gud så fel vi hade, både han och vi hade ju så rolgit och hur tevligt som helst. Vi hyrde en trekantig stuga för 4 personen som var så mysig och super fin.
 
Vi badade alla 3 dagar vi var där, hoppas i hopplinorna, var på monkyland, ute monkyland, spela bowling, var i barnspelhallen och vår son och vi var helt nöjda hela tiden.
 
Dom hade till och med en lite barn resturang som heter bambino och har barnbuffe till dom små, under underbart e inte d då att dom själva kan gå å välja vad dom vill ha, man äter ju ändå med ögona först och vår son åt jätte mycket mat.
 
Helhets upplevelsen var kanon och kommer definitivt åka dit igen.
 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se