Astrid Lindgrens Värld
Annons
Reseberättelse:

Astrid Lindgrens Värld

(Sverige, Småland, Vimmerby, Astrid Lindgrens Värld)

Mattisborgen

Pippiföreställning

Pippiföreställning

På säsongens sista dag gav jag mig iväg med fru och tre döttrar, den äldsta på 6 år och två tvillingtjejer på 4 år. Vi hade turen att vinna entrébiljetter via en tävling på barnsemester.se. Att vi kom precis i slutet av säsongen var ett plus då det inte var så mycket besökare i parken, Perfekt då barnen varken behövde trängas eller köa vid föreställningarna eller lekattraktionerna.
Upplägget på föreställningarna i parken är väldigt bra planerade. Det var lätt att planera vart vi skulle gå och när. Dessutom var de lagom långa då barn ibland har svårt att sitta still en längre stund.
Att barnen sedan fick möjligheten att både delta i föreställningen samt träffa sina idoler var mycket uppskattat. Att få leka rövare i Mattisskogen eller bygga sandslott med Pippi var fantastiskt skoj och en upplevelese som inte kommer glömmas bort i första taget. Som förälder var tidenpunkten för besöket perfekt då man kunde låta barnen röra sig mer fritt samt inte behöva stressa mellan föreställningarna för att få en bra plats. Det fanns alltid plats. Vi kan absolut tänka oss att besöka Astrid Lindgrens värld igen. Barnen tyckte det var superkul. Ska man säga något negativt att säga hade barnen nog önskat mer möjligheter till lek som till exempel en större lekpark med rutschkanor.

 

Vi kan absolut rekommendera Astrid Lindgrens värld och vi kommer absolut besöka parken igen.

 

 

 

 

 

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se