Weissenhäuser Strand 2011
Annons
Reseberättelse:

Weissenhäuser Strand 2011

(Tyskland , Norra , Columbus Park, Weissenhäuser Strand, Abenteuer Dschungelland ( inomhuslekpark ))

Barndelen på badet

Elbilarna i Lekparken

En del av lekparken

Juni 2012 åkte vi till Weissenhäuser Strand i norra Tyskland med bil.
Med på Resan var jag min man våra 3 barn 6,4 år & 7 månader + Svärmor.
Vi åkte mellan Trelleborg & Travemünde med en morgonfärja vilket jag inte kan rekomendera det är bättre att åka nattfärja.
När vi kom fram hällregnade det men det gjorde inte så mycket då vi var så trötta att vi somnade tidigt.
Vår första dag så badade vi i äventyrsbadet fanns det massor av roliga vattenruschekanor som barnen och vi kunde åka.
Det var perfekt att gå en långpromenad läggs strand promenaden och ut på Piren, tyvärr så var det ganska kallt och blåsigt.
 
vi gick till lekplatsen nästan varje kväll, den var riktigt stor och barnen hade jätte roligt speciellt med dom små el bilarna som kostade 1 €.
 
Det var väldigt smidigt att laga mat hemma så det gjorde vi ofta på dagarna men på kvällarna åt vi oftast ute på strandhotellet men även på Djungelresturangen som barnen älskade för dom hade motoriska djungeldjur över allt i resturangen som såg ut som en djungel, maten var väl så där men det var väldigt kul.
 
Inne på djungellandet fanns det en lek ställning som på Bus & leklandet, en stor studsmatta som såg ut som en inkapyramid, en äventyrsbana i taket, spel, guldvaskning, lustiga huset laborint & terarium med olika ödlor mm, ja det fanns massor att göra.
 
Vi var även i Columbus parken men den var tyvärr under renovering när vi var där, så det fanns inte så mycket.
Om man åker på sommaren kan man utnytja den helt otroligt finna sandstranden men det var tyvärr för kallt så vi var bara nere och lekte på stranden en gång under våra 6 dagar som vi var där.
 
Vi hade en lägenhet med 2 stora sovrum litet kök/ vardagsrum & ett riktigt litet badrum
Konstigt nog hade dom plaserat oss 3 våningar utan hiss fast vi hade en liten på 7 mån så det blev mycket baxning med vagnen upp och ner. Vilket var tråkigt.
Svärmor hade en 1 med kokmöjligheter lite lägre bort på orådet.
 
Allt som allt så hade vi jättekul och tänker åka tillbaka om några år.

 

Av: ()

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se