Fårup Sommarland
Annons
Reseberättelse:

Fårup Sommarland

(Danmark, Nordjylland, Nöjes/bad -park)

Till er som ännu inte varit på Fårup Sommarland kan vi varmt rekomendera ett besök där. Oavsett vilken ålder dina familjemedlemmar har så hittar alla något som dom gillar. Våra två barn är 11 år och dom gav detta sommarland en 10 (av 10)!!!   Vi var där mitt under sommaren, den 20 juli, då man kan anta att nu kommer det bli trångt och väldigt mycket folk. Men det kändes aldrig trångt. Det är väldigt stort med mycket öppna ytor vilket säkert gör att det känns så bra! Karusellerna var där vi tillbringade mest tid, missa inte Lynet eller Falken ifall ni gillar berg-o-dalbaner. Dom är riktigt bra!! Vill man sedan ta det lite lugnt och barnen springa av sig i någon lekpark så finns det sådana också. Ni får inte missa att gå skattjakten, en bana som går en bit upp bland träden. Spännande och kul på samma gång, tog c:a 20-30 min.   Lunchen kan avnjutas på ett av Sommarlandets alla restauranger, vi valde Loen & Oasen. Inte någon kö här heller, perfekt! Serverades grillbuffe vilken var väldigt god, något dyr dock. Men mätta blev vi. Vill du hellre ta med egen lunch så funkar det också, det finns gott om bord/bänkar där man kan äta medhavd mat.   På e.m. drog vi in på vattenlandet, där fanns det forsar, vattenrutschkanor och pooler i massor. Det bjöds också på en vattenshow, väl värt ett besök!! Plus att vi fick vila benen ett tag. Som ni förstår så är det inga som helst problem att tillbringa en dag på detta sommarland, nästan så vi hade behövt två dagar. Hoppas ni andra som åker till Fårup Sommarland kommer få en lika fantastisk upplevelse som våran familj fick!!!!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se