Annons
Reseberättelse:

Tropikariet Helsingborg som testfamilj

(Sverige, Skåne, Helsingborg, Tropikariet)

Tropikariet är ett ställe i Helsingborg som vår familj återkommer till år efter år, särskilt på regniga lediga dagar.

Därför var det extra kul att få vara testfamilj på ett så välbekant ställe. Vid testtillfället  var våra barn 4 och 6 år gamla.

Som vanligt började vi med hajarna som kändes både läskiga och spännande. Att försöka få barnen att lyssna på informationen vi kunde läsa om dessa var ett hopplöst fall, det var mycket mer spännande att titta på hajarna!

Regnskogen var lite otäck med alla ljud och lemurerna som hoppar omkring fritt (framför allt tyckte jag=mamman detta). Barnen ville väldigt gärna bli vänner med de små djuren!

Att leta efter gamla dinosaurier (ben) tyckte 6-åringen var superskoj! Han ville prompt bli arkeolog sen sa han.

Gångarna var lite smala tyckte både jag och maken, men det gjorde inte barnen något. Finns det hjärterum så finns det stjärterum!

Första gången vi var på Tropikariet var vår äldsta son 2 år, kanske lite i tidigaste laget att åka dit. Nu när barnen är äldre uppskattar de stället mycket mer, och tar sig numera även tid att lyssna till vad vi berättar om de olika djuren.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se