Skarasommarland, i vått och torrt=)
Annons
Reseberättelse:

Skarasommarland, i vått och torrt=)

(sverige, skara, Skarasommarland)

Äntligen kom dagen då vi skulle åka iväg! Vi hade inte berättat något för barnen så vår stora pojk satt spännt och väntade i bilen. Efter mycket tjatande från honom så berättade vi vart vi skulle åka, Skara sommarland! Han sken upp som solen!=)

Vi valde att åka en onsdag, vilket var helt underbart! Parkerinsplats fick vi nästan längst fram vilket inte infaller så ofta.

Väl inne tog vi en fika paus, vi hade ändå åkt i två timmar och behövde fylla på med lite näring. Parkbänkar med bord finns överallt så att ta med lite egen fika är suveränt eftersom det är ganska så dyrt där inne.

Sen gick vi mot åkattraktionerna. Store pojken som är 6 år ville åka Svalan först, han är lite höjdrädd men tyckte ändå att den var rolig. Sen tänkte vi at vi skulle hitta något bra för minstingen at åka, han är 1 1/2. Vi gick in till parken där de flesta attraktionerna är, letade, letade och letade. Tillslut hittade vi något som passade, åka Lastbilar=) Mycket uppskattat!!=)

Sen letade vi och letade vi igen....fanns inte så mycket mer för minstingen så vi bestämmde oss för att gå och bada.

först började vi i piratbadet, super kul med rutschkanor, vatten som sprutar och olika gångar. Passade 6 åringen men eftersom han är "rädd" att få vatten i ansiktet så gick vi upp ett snäpp till en basäng som var lugnare. och varmare!=)

Pappa och minstigen gick till babypoolen där dom stannade resten av dagen. Vi gick dit upp för att kolla hur det såg ut....blev att vi stannade dä med=)
Massa bra rutchkanor för barn som inte gillar att få vatten på huvudet. Där stannade vi resten av dagen.
När lilleman blev trött gick storapojken med pappa och kollade in vågpoolen, mycket uppskattat av 6 åringen...även av pappa=)

När klockan närmade sig 16 började vi dra oss hemmåt mycket nöjda och belåtna!

Slutsatts åkattraktionerna passar från 6 och upp, tycjet inte det fanns mycket givande för min lilla kille.
Men massa pluss till badlandet!! Super bra! Basänger för ALLA åldrar! Kommer garanterat hit igen för att bada!=)

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se