På äventyr till Universeum!
Annons
Reseberättelse:

På äventyr till Universeum!

(Sverige, Västragöraland, Göteborg, Universeum)

Massa lek o bus på Jobbis.

Lunch paus i Universeums Café

Spännande besök uppe hos dinosaurierna.

Igår fyllde våran äldsta gosse Tiger 5år! Gossen är väldigt intresserad av djur och insekter just nu, så vi tyckte det passade alldeles utmärkt att överraska honom men ett äventyr till Universeum.
Detta var vårat första besök, och det blev jättelyckat. Alla tre barnen stormtrivdes (16mån, 5år och 6år) Vi spenderade 6timmar där och barnen var sysselsatta hela dagen. Roligast tyckte dom att Regnskogen, dinosaurierna och alla fiskar var. Expriment avdelningarna gick vi bara igenom lite snabb i slutet på dagen, det var endel köer och barnen började bli trötta. Kanske hade dom haft mer glädje av det om de varit lite äldre?
Vi trodde itne att minstingen skulle ha så stor glädje av besöket , men han älskade att titta på alla fiskar. Och väl nere på Jobbis,lekavdelingen sprang han runt o lekte. Det var jättebra anpassat för de små barnen och han kunde springa runt fritt utan att vi som föräldrar behövde oroa som för några olyckor, oförsiktig som han är.
Vi köpte lunch på resturangen, jättegott och helt ok priser. Den medhavda eftermiddagsfikan mumsade vi i oss nere på lekavdelningen.
Vi gjorde även ett besök inne på deras "souvenirshop", mycket att välja på, just igår hade dom även porträttfotografering på barnen. Så just väntar vi spänt på bilderna.

Så sammanfattningsvis: En mycket underhållande dag, mycket rörelse,god mat, lyckliga barn, som somnade så fort de lagt huvudet på kudden.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se