Jul på Lalandia Rödby 2011
Annons
Reseberättelse:

Jul på Lalandia Rödby 2011

(Danmark, Rödby, Lalandia )

Skridskor åkning

Fontän i centrum

Julklappsutdelning

Den 23 December tog vi bil packad med julmat, julpynt och julklappar och gav oss i väg till Helsingborg och båten till Helsingör, för att fira jul på Lalandia i Rödby.
Vi har aldrig varit utomlands över jul någon gång men någon gång ska ju vara den första.
Vi fick en liten stuga med kök, matplats, toalett, 2 små sovrum och ett stort vardagsrum.
Det var jättemysigt med dåligt med belysning då det saknades taklampa men det gjorde inte så mycket då vi hade en bordsgran med belysning i.

När vi packat ur bilen och fyllt kylen så gick vi till Lalandia centrum och badade på deras äventyrsbad det var lite lagom med folk och vi hade jättekul med alla Vattenrutschbanor & pooler som passade alla våra barn som var 1, 5, 6 år
efter ett långt bad gick vi tillbaka för att äta lite och sova efter den långa resan.

På julafton tog vi ett bad och lekte lite i leklandet innan vi gick hem för att äta ett litet julbord och dela julklappar, som barnen lekte med resten av kvällen.

Den 25 gick vi och badade igen och med tre trötta barn åt vi på restaurangen il bambino, barnen tyckte det var toppen men jag tyckte inte det var så bra men det fans lite för vuxna att äta annars passade det mest barnen med pizza, kycklunben, pasta mm men något som föll hela familjen i smaken var glassbaren med mjukglass, strussel och såser.
vi avslutade dagen med lek i monky tonky landet och skridskoåkning.
och lite julklapps shopping i butikerna.

den 26 tog vi ett sista dop innan vi hoppa in bilen och tog båten hem.

Slutligen vill jag säga att resan var över förväntan och vi kan tänka oss att göra om det igen och vi inte har något att göra på jul.









Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se