Testfamilj Junibacken 2012
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj Junibacken 2012

(Sverige, Stockholm, Junibacken)

Glass måste man såklart äta efter allt lek och bus

Pippi är den stora favoriten

Sommaren 2012 tog vi minibussen med alla barnen för att besöka storstaden Stockholm och junibacken =) Alla barnen var jätteivriga då de hade sett bilder från junibackens hemsida kvällen innan.
Inne på junibacken var det full fart med barn och vuxna. Alla våra (7) barn blev helt galna när vi kom in då det fanns så mycket att klättra i, leka med och titta på. Junibacken är verkligen en önskedröm om man är barn!
Den absoluta favoriten för de flesta barnen var Sagotåget även om det var ganska läskigt i slutet. Men de gav bra information innan att det kunde vara läskigt för de mindre barnen. 
Teaterföreställningen var också väldigt bra och fängslade alla barnen. Den höll på lagom länge ca 15 min.
Nackdelen för oss vuxna var att det var svårt att hänga med och hålla koll på alla barnen bland allt folk och småhus överallt.
De små barnen hade massor att leka med hela dagen och ville gärna stannat mycket längre medan dom större 10 och 12 hade tröttnat efter ett par timmar. Så för dom större barnen är nog inte detta en aktivitet som man kan tillbringa en heldag på. 
Junibacken var ett bra ställe för våran pojk som har ett funktionshinder och går med hjälp av rullator. Det var lätt att ta sig fram om man bortser från allt folk =)... Och personalen var väldigt vänlig och hjälpsamma.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se