Annons
Reseberättelse:

Testfamilj i Helsingfors del 1 av 5

(Finland, Helsingfors, Högholmens Zoo, Borgbacken, SEA LIFE HELSINKI)

Barnsemesters testfamilj i Helsingfors 9-12 maj 2013

Jag heter Åsa och min familj hade tur och fick bli en av Barnsemesters testfamiljer i Helsingfors. Familjen består av 2 vuxna och 3 barn en treåring som kan allt själv, en nybliven 6-åring och en storasyster på 8 år.

Turistbyrån i Helsingfors anordnade en bloggresa för fyra familjer under Kristihimmelsfärdshelgen. Ett fullspäckat program som visade att det fanns hur mycket kul som helst att se och göra om man tar färjan från Stockholm.

Det  blev en unik familjesemester i Finlands huvudstad, en resa och ett äventyr som vi alltid kommer att minnas med ett leende och en guldkant på vardagen! Jag kan verkligen rekommendera  barnfamiljer att förlänga sommaren med en weekend  när det behövs.

Innan vi åkte konstaterade jag att det skulle bli svårt att hinna med allting på 2 dagar i Helsingfors, som det ursprungligen var tänkt. Om man har med ett yngre barn som behöver få tid att bara leka, och kanske ta en vilopaus, blir det svårt att passa tider. Därför åkte vi en dag tidigare med färjan, och betalade en extra hotellnatt, vilket för oss var jättebra. Sen var det också skönt att komma hem tidigt på söndag förmiddag, så att man hade en dag att vila upp sig på hemma, innan vardagen drog igång igen. Men jag börjar från början…
 

Kryssningen: Onsdag den 8 maj »
  Helsingfors: Torsdagen den 9 maj »
Högholmens Zoo och Hard Rock Cafe
  Helsingfors: Fredagen den 10 maj »
Borgbacken, KATTILA och SEA LIFE HELSINKI
  Helsingfors: Lördagen den 11 maj »
Sveaborgs fästning, u-båten Vesikko och museet Barnens Stad

Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
Gratis bollspelsgolfs-klubba till barn som spelar
75 kr rabatt/bokning av minst 3 personer på 2,5 h klättring
Barn deltar gratis på Ursulas Äventyrs helgdagsutflykter
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Borås Djurpark
Västergötland
Givskud Zoo
Danmark
Kattegatcentret
Danmark
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2020 Barnsemester.se
Barnsemester.se använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt.
Tillåt cookies