Testfamilj - Astrid Lindgrens Värld
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj - Astrid Lindgrens Värld

(Sverige, Smålan, Vimmerby, Astrid Lindgrens Värld)

Vi besökte Astrid Lindgrens värld sommaren 2012. Vi hade fått höra att man minst behövde 2 dagar på sig för att hinna med hela parken, men vi valde ändå att börja med en dag och eventuellt ta en dag till ifall det behövdes.

Det var en upplevelse att få se alla föreställningar och uppträdanden som verkligen var bra. Speciellt bra var Ronja Röverdotter och Mattisborgen. Det var även det som våra två pojkar på 4 och 6 år gillade mest. 

Jag tror att den yngste sonen uppskattade besöket mest, då den äldre var uttröttad efter bara några timmar. Han tyckte nog att det hände för lite.

Vi var där mitt i högsäsongen och det var grymt mycket folk. Det är kanske inte att rekomendera, då det blir knappt om plats att sitta och svårt att se något vid föreställningarna. Speciellt jobbigt för barnen. 

Efter en dag i parken så hade vi faktiskt hunnit med de vi kände att vi ville och barnen ville inte tillbaka en dag till, så det behövdes alltså inte köpas till någon ytterligare biljett. 




Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se