Åland utan bil
Annons
Reseberättelse:

Åland utan bil

(Åland, Kärringsund Camping)

En snabb helg på Åland med familjen och lillebror med sin familj 2012.
En kort visit för att hitta på något roligt tillsammans.
Då vart det Åland och en av dom närmsta campingarna.

Buss och Eckerö linjen tur och retur kostade oss bara 90 kr per person och barnen under 12 åkte fritt. Tog bussen med tre av barnen. Den äldsta kom efter med sin pojkvän och lillebror med familj kom med bil ifrån Dalarna.

Väl framme vid Åland och klivit av båten så unnade vi oss en glass i solen innan vi började att promenera på stigen som går precis utanför där man går av båten och till kärringsunds camping.
Efter stigen fanns det uppsatt en hel hög med olika fågel holkar så det vart ingen tråkig stund inte. Vi hittade lite smultron efter stigen med.
Passerade både Viltsafarin och Fiske museum innan vi kom fram till campingen.
Finns flera campingar i samma område så vi virrade bort oss lite innan vi hittade rätt men så är det när man är lite tankspridd ).

Det vart en mys helg med grillning  minigolf , bad , trampbåtar osv.
Hinner tyvärr inte med så mycket bara på en helg så vi ska åter dit i sommar igen och fortsätta spana runt.

Det bästa av allt var att vi behövde ingen bil =).
Det gäller bara att inte ha för mycket packning med sig och vad behöver man mer än bara ett tält , liten grill och något ombyte.
 


Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se