3 nätter på Lalandia inkl 1 dag på Legoland
Annons
Reseberättelse:

3 nätter på Lalandia inkl 1 dag på Legoland

(Danmark, Lalandia och Legoland)

Vi kan varmt rekommendera att åka till Lalandiabyn och bo i de fantastiskt fina stugorna..Vi var 3 familjer som passade på att åka över Kristi Himmelfärds helgen istället för i sommar och det var betydligt lugnare och inte så långa köer in till Legoland på lördagen :)



Vi hade barn mellan 8-12 år med oss och vi började bada på torsdagskvällen när vi kom fram och då var det perfekt att utforska badet när vi nästan var helt ensamma i de stora bassängerna o rutschbanorna eftersom många redan gått därifrån.

Tog sen en fantastisk måltid på en av familjerestaurangerna med en suverän buffe.


Fredag morgon började vi med bad från öppningsdax till lunch som vi sen gick hem o lagade i stugorna och gick tillbaka till badet fram på eftermiddagen igen och badade åter till stängningsdax. Åkte hem o åt middag i lugn o ro och vilade lite innan vi gick tillbaka in och hoppade high jump och klättra klättervägg som var mäktigt populärt både för barn o pappor...Somnade gott sen helt utmattade..


Lördag morgon började vi köa på Legoland ca 9.40 för det var fler som tänkte hänga på låset så man slapp stå i jättelånga köer. En kanondag från 10-17 med massa åk i alla dess attraktioner så var barnen nöjda och längtade åter till bassängerna så kl 18 hoppade de i igen och åkte gummiring tills Badet stängde..


Våra barn som älskar att bada och har Liseberg att jämföra med tyckte absolut att en dag på Legoland räckte ..Så vi tackar för oss och önskar alla lycka till på sin vistelse i BILLUND...En kanon upplevelse:)

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se