Utflyktsmål för hela familjen
Annons
Reseberättelse:

Utflyktsmål för hela familjen

(Sverige, Småland, Vimmerby, Astrid Lindgrens Värld)

Pippis hus

Sjörövare i Pippis teater

Bullerbyn

Mitt i högsäsongen och mitt i hettan på årets varmaste dag 2012 besökte vi Astrid Lindgrens Värld.
Som tur var fanns flera vattenspridare över området och när det blev riktigt varmt kunde vi föräldrar sitta i skuggan under ett träd och ungarna springa runt i vattenspridarna.
Trots att det var jättemycket folk där den dagen, så gick det mycket bra att gå omkring i parken, och inte alls mycket kö till dricka och glass.
Något att tänka på är att vara på plats en stund innan föreställningarna för att få en bra plats. Det var inte mycket skugga vid just scenerna, så en solhatt, och vattenflaska är bra att ha med sig till föreställningarna om det är varmt.
Jag tror vi hade lika kul både vuxna och barn, och vi uppskattade mycket när skådespelare kunde helt plötsligt dyka upp någonstans i parken, precis som att man var mitt i filmen och skådespelarna var verkligen superduktiga.
Vi hade med oss egen matsäck och det fanns skrindor att låna som passade bra till att ha kylväskan och packningen i. Det var verkligen suveränt ställe att ha en picknick på, då det finns stora gräsområden och mycket skugga.
Det är verkligen ett toppenställe för hela familjen, och vi kommer absolut att åka tillbaks.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se