Barnens Gård
Annons
Reseberättelse:

Barnens Gård

(Sverige, Blekinge, vattenland och temapark)

Detta fixar vi

Kuddkrig

Sommaren 2012 i juli körde vi till Barnens gård från Höör en dag. vår familj består av Pappa Cristian, mamma Marjorie, Melanie 9 år och Emilio 5 år.

Att hitta till Barnens gård var inte svår det är bara att följa 22`an, man lär inte missa barnens gård eftersom den syns från vägen.
Tyvärr var inte dagen den bästa grått och molnigt men vi körde ändå dit eftersom det var redan planerat  och hade bästa humöret med oss.

Vi gick in och mötes av en lekplats, bara det var kul så barnen satte igång att leka...tog oss en stund att komma vidare eftersom dem hade väldigt roligt där. men jag ville titta och höra när det var dags att går djurvandringen så att vi inte skulle missa det. vi provade så länge dränga kampen vilket vi hade väldigt kul, vi tävlade mot varandra i hästskokastning, kuddkrig på bom, spiktävling m.m 
10 minuter innan djurmatningen så ropades det upp i högtalarna, så bra detta var jätte bra, då kan man ju inte missa det :-) plus på detta.

Det var inte mycket folk på Barnens gård, jag antar att det var vädret, till vår fördel var det ju bra för nu gick barnen runt med djurskötarna utan att behövas trängas med så många barn barn. här fick man klappa djuren, mata dem. detta tyckte barnen var jätte kul, speciell min 5 åring verkade gilla detta som annars aldrig pratar med nytt folk så var han väldigt glad för att ställa frågor, och lyssnade på var djurskötaren berättade. Väldigt uppskattad. 
Tyckte djurskötaren var jätte trevlig och duktig på att berätta och lyssnade på alla barn.
traktor banan var också roligt mina barn tyckte att den stora var roligast, tyckte bara att bilarna var lite långsamma annars så hade dem kul.
Studsmattorna är ju alltid kul, så när man gick till olika ställen provade man på studsmattorna emellan.
Synd att vädret var så tråkigt, får snart berätta för barnen att det inte blir bad.
När det var dags för Traktor åkning så ropades detta upp, detta tyckte barnen var jätte kul vi gjorde det 2 gånger.
Vi hade mat med oss och grillade och satt i picnic ladan där det var gott om plats, och så fikade i i cafeterian, barnen fick glass med barnsemester kortet.
Klätterbanan tyckte barnen var bäst där hade man så kul och det fanns lätta ställen och svåra, stor madrass under ifall man trillar super bra. Hit kom man flera gånger
Nu ändras vädret plötsligt och fram kom en strålande sol.
Nu var det dags att bada!!!! super roligt super härligt vattenland detta passade bra och härligt att avluta vår dag med bad.

Bäst på barnens gård om man frågar barnen så var det klätterställningen, djur rundan och badet :-D

Tack för att vi fick vara testfamilj
Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se