Bonbon Land juni 2013
Annons
Reseberättelse:

Bonbon Land juni 2013

(Danmark, Själland / Holme-Olstrup, Holmegaard, Bonbon Land)

Ute..

... och inne

Vand-rotten - en av favoriterna

 

 

Vi besökte Bonbon Land dagen innan midsommarafton 2013. Vi hade säkert en stor fördel med köer i och med vårt val av tid för besöket, väntetiderna var i princip obefintliga på varje attraktion, vilket kan rekommenderas.

 

Resa till & från Danmark

 

Vi åkte bil dit och hem (färjan Helsingborg-Helsingör dit och bron Köpenhamn-Malmö på vägen hem, bron tog kortast tid och det trots utan att vi hade några väntetider i Helsingborg). Vid ankomst var första intrycket att det inte såg så välkomnande ut från utsidan och ganska slitet, men när vi kom in så bjöds det in till olika aktiviteter.

 

Attraktionsbedömning

 

Vi består av en familj på 4 med en 5-åring och en 10-åring. De hittade direkt in till de olika karusellerna. Favoriten blev överlägset Baever Rafting, som vi åkte upp emot 10 gånger (vilket var en kombination av den varma dagen och det faktum att man kunde bli lite blöt på vägenJ). Då det inte fanns köer emellanåt fick vi sitta kvar och åka igen, vilket var mycket uppskattat av våra barn. Övriga favoriter blev Vand-rotten, Rejen och Viktor Vandorm som också åktes mer än en gång. Äventyrsbanan runt sjön uppskattades också. Tyvärr hade Pelle Piratsprojt inte öppnat än när vi var där, men såg ut att bli en kul nyhet för året. Över lag var våra barn mycket nöjda med utbudet de bjöds på här.

 

Mat & Hygien

 

Vi åt glass och slusch i Isslottet och lunch i Hestorado, och prisläget var ungefär som här hemma när man är på diverse attraktioner, vilket vi var överraskade över, eftersom det var högre vid vårt besök på Legoland. Det fanns bord lite var stans så egen mat går att ha med sig och äta om man vill spara in på den utgiften. Det gick också att ta ut pengar vid informationen. Mycket bra med toaletter, vi hade aldrig problem att hitta någon när det blev aktuellt, som det ju kan bli akut med småbarn. Även bra med skötbord om man har behov av det.

 

Vi anlände vid 11 på dagen och stannade tills de stängde kl 17 och då hann vi i stort med alla de attraktioner vi ville prova, förutom de som stängde före stängningstid.

 

Summering:

 

Vi hade en jätterolig dag hela familjen på Bonbon land och kan rekommendera denna attraktion till alla som är sugna på karuseller och lek. De hade både aktiviteter utom och inomhus för barn 2-17 år enligt vår mening. Dock kanske man inte åker hit om man bara har barn som är över 15 år för då är nog aktiviteterna för få, men om man har många olika åldrar på barnen är detta ett bra resmål

 

Bäst – Helt klart Vaever Rafting

 

Sämst – Att de stängde de flesta attraktionerna 45 min innan stängningsdags (kan berott på lite besökande, men ändå tråkigt för oss som var där, som missade några attraktioner vi ville provat.)

 

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se