Djurs Sommerland
Annons
Reseberättelse:

Djurs Sommerland

(Danmark, Nimtofte, Djurs Sommerland)

Örnen

Lilleputland med massor av attraktioner för de mindre

Glad personal som skojade med besökarna

Vi var på Djurs nu i juli med våra barn som är 3,8 och 12 år gamla. Vi åkte bil från Malmö, över Öresundsbron och sen upp till Själlands Odde där vi tog färjan över till Århus där vi skulle bo (på Scandic City-rekommenderas också!)
Därifrån var det ca 45 min bilkörande till Djurs vilket fantastiskt ställe! Här finns ALLT en barnfamilj kan önska! Många roliga åkattraktioner som tex Juvelen (där det tyvärr var långa köer), Piraten och Skatteöen var populära, men det fanns naturligtvis oändligt mycket mer. För vår 3-åring fanns Lilleputland med flertalet roliga attraktioner. Hela anläggningen var mycket fin, genomtänkt och ren med papperskorgar överallt och gott om toaletter. Det fanns också många olika typer av matställen att välja på och mysiga platser för att njuta av en kaffe eller glass. Även vattenlandet var väldigt fint och välordnat med flytvästar för de små barnen att låna och vattenrutschbanor för både stora och små. Två dagar på Djurs måste absolut rekommenderas, en dag skulle nog bli lite stressigt.
Jag kan verkligen varmt rekommendera Djurs till alla barnfamiljer - det är ett litet paradis!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se