Testfamilj Stockholms Spårvägsmuseum och Leksaksmuseet
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj Stockholms Spårvägsmuseum och Leksaksmuseet

(Sverige, Stockholm, Stockholm, Stockholms Spårvägsmuseum och Leksaksmuseet)

Överlägset snyggaste bussen!

Leksaksmuseet

Tit-ut?

Vi passade på att besöka Stockholms Spårvägsmuseum och det Leksaksmuseum som ligger i samma byggnad när vi var i Stockholm på semester i juli 2013.

Vi trodde att besöket skulle vara ganska snabbt avklarat men tjejerna tyckte att det var intressant och liltjejen 8 år tyckte det var väldigt spännande att klättra in och ut ur bussar och spårvagnar.

Det finns ett litet cafe som erbjuder en helt ok lunch men det var även familjer som tagit med sig egen matsäck.

Besökarna får klämma och känna på det mesta och provåka/provköra/provklättra i massor och varför inte provköra ett tunnelbanetåg.

Leksaksmuseet som låg i anslutning till Spårvägsmuseet var inte jättespännande tyckte barnen, jag tror att de skulle vinna på att ordna leksakerna i kronologisk ordning och visa ett mindre urval istället för att bättre fånga barnens uppmärksamhet.

Men på det hela taget en mycket lyckad dag och vi hade kunnat stanna längre om det inte var för att vi behövde gå vidare tillsist, jag kan varmt rekommendera ett besök. Ett stort plus för att det även passar den lilla plånboken!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se