Ôland.
Annons
Reseberättelse:

Ôland.

(Sverige, Ôland)

Vi har just kommit hem från en vecka på Ôland. Vi hade beställt hus genom ôland Turist, och det fungerade bra. Vi bodde i Lopperstad på östkusten, tvärs över från Färjestaden.
Första dagen var vi på Marsjö strutsfarm ca 2 mil norr om Borgholm. Det var succe, speciellt för 9-åringen. Man kan se strutsarna ute i hagen, äta lunch/fika och köpa olika strutsprylar. Vi köpte 2 lampetter med äkta strutsägg (som nu hänger i hallen hemma). Till fikat fick vi ostkaka gjord på strutsägg.
En dag var vi på Borgholms slottsruin. Det var spännande, barn kan samla bokstäver som är gömda överallt i ruinen, och lista fram ett ord. Dom drar ett namn i veckan som vinner en t-shirt.
Det var inte det stora badvädret så vi badade innomhus i Borgholms badhus. Det var väldigt fräscht och rent, och lagom med folk.
Veckans nedtur var Lådbilslandet på norra Ôland. Såg på en annan sida på Barnsemester att dom inte tar kort. Det är gratis för vuxna, bara barn betalar, men det är överprisat! Man kan köra ca 6 olika bilar med ett klippkort, men köerna är långa så vi fick inte provat allt. Några barn fick köra en kvart, andra 5 minuter. Köerna växer då och barna blir otåliga. Men ideen är bra.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se