En dag på Sommarland Själland
Annons
Reseberättelse:

En dag på Sommarland Själland

(Danmark, Sommarland Själland)

Klätterställningen var väldigt rolig

Karusellerna var inte toppmoderna men duger länge för dom små.

Vattenlandet hade flera vattenrutschbanor i varierande storlek för att passa alla.

Vi bodde två nätter på hotell i Helsingborg, tog båten över till Helsingör och bilade 1,5 timme till Sommarland Själland. Detta var mest ekonomiskt då båtresan blev mycket billigare om man åker tur och retur på samma dag. Båtresa och bilresa gick väldigt smidigt och barnen som är 5 och 7 år var nöjda. Väl inne på sommarlandet blev det ännu bättre. Vädret mitt i Juli var kanon så den mesta tiden tillbringade vi vid poolområdet och alla vattenrutschkanor. Det fanns något för alla åldrar och även utanför vattenlandet så fanns det mycket att se på. Karuseller och klätterställningar var väldigt omtyckta av våra barn. Studsmattor och bollhav var några andra aktiviteter vi hade svårt att få med barnen ifrån.
Parken var stor och man behövde inte trängas förutom kanske i poolområdet en dag som denna. Rekommenderar varmt detta sommarland även om det är en bit att åka...

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se