Naturskönt sommarland
Annons
Reseberättelse:

Naturskönt sommarland

(Danmark, Fårup Sommerland)

Vi besökte Fårup Sommerland i mitten av augusti 2013. Vi är en familj med tre barn, åldrarna 8-13.

Första intrycket var att allt var så rent och prydligt med fin natur. Våra barn är bergochdalbanetokiga så vi började direkt med att testa alla bergochdalbanor! "Lynet" överraskade men "Orkanen" blev favoriten.

Det fanns massor att göra inne på sommarlandet. Personalen var trevliga och väldigt noga med att säkerhetsreglerna följdes. Sonen som är 11år fastnade för "Skattjakten" som var en stor och spännande hinderbana lite dold mitt inne i parken som var extremt mycket större än vad vi trodde!

När vi var där var det väldigt fint väder och varmt, så vi testade även vattenlandet. Där inne fanns en liten del för mindre barn, annars lämpar sig nog vattenlandet mest för lite större barn.

Våra barn gillade mest poolen med vågmaskinen och "Wild River". I omklädningsrummen var det tyvärr kaos! Det var för få duschar, för små skåp och allmänt trångt!

Vi hade med oss egen mat att grilla och där finns jättefina grillplatser med gott om plats och det var rent och snyggt! Det var svårt att hinna med alla aktiviteter på en dag, så vill man hinna med att testa allt är två dagar att rekommendera.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se