Testfamilj 2013
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj 2013

(Sverige, Blekinge, Karlskrona, Barnens Gård)

En perfekt sommardag i augusti begav vi oss till Barnens Gård för att utforska vad den hade att erbjuda. Vi är en familj på två vuxna och två barn i åldern snart 1,5 år och 4 år. Parkerade bilen på en stor och bra parkering starx före öppning och kom inte tillbaka förrän parken stängde.

Vi började med lek på deras lekplats som bestod utav bland annat en traktor och en skördetröska som var väldigt populära hos våra grabbar. Gungorna användes oxå samt grävmaskinen som var gratis att testa. Därefter åkte den store killen en hel del i eltraktorer och ellastbilarna som han älskade, tyvärr var lillebror för liten för dessa, men nästa år funkar det. Vi passade även på att hoppa av oss i hoppborgarna och på studsmattorna innan det var dax för lunch.

Det fanns flera ställen att pausa och äta mat/fika som man tagit med sig och även några ställen att köpa detta på. Vår lunch bestod utan pizza som man gjorde själv, populärt att välja egna ingredienser på pizzan! Glass i stora lass kunde man välja på och vid entren kunde man visa upp sitt Barnsemesterkort och då fick barnen var sina glasskuponger!

Efter maten var de dax för bad. Vi placerade oss på gräset och hade detta som utgångsplats. Rutschkanorna utan badringar blev snabbt favoriter för vår 4 åring, men tyvärr var han lite för liten att sitta i gummiringarna då han ramlade igenom. Hade önskat att den dubbla ringen hade ett lite mindre hål för mindre barn då han gärna ville åka dessa rutchbanor oxå. Den lilla bassängen var perfekt för vår 1,5 åring där han gick runt och plaskade och åkte de små kanorna.

Djurbesöket började vi med att åka ut med hölasset till kossorna, väldigt spännande och roligt äventyr för båda barnen (och oss vuxna). Sedan stod ponnyridning på schemat och även klappa getter, grisar, kaniner och katter. Bland djuren trivdes vår lille väldigt bra. Gick nöjd omkring och klappade djuren i sin egna takt.

Efter vår dag var vi alla trötta men nöjda. Om vi hade fått önska något mer av detta stället så hade det nog varit fler toaletter och/eller bättre skyltar till dem.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se