Storstan
Annons
Reseberättelse:

Storstan

(Sverige, Stockholm, Skansen och Gröna Lund)

I helgen tog jag och min dotter X2000 ( blev lite dyrt men dottern 11 år åkte för 10 kroner tur o retur)från Skövde för att åka upp till min sambo som arbetar i Stockholm. Vi skulle ha en mysig helg i storstan och det blev det verkligen.
På fredagen gick vi till Gröna Lund som visserligen inte var billigt ca.1200 kronor för oss tre (inträde,åkband,spökhubiljett) men väldigt mysigt. Fanns inte så mycket åkakttraktioner men det var väldigt mysigt att gå omkring och strosa. Efter ganska mycket lotteriköp blev det utdelning till slut i 2 kg marabou choklad. MUMS!!!
Det var också ett väldigt läskigt men bra uppträde där.
 
På lördagen tog vi en heldag i gamla stan med att strosa omkring runt slottet och alla trevliga gamla byggnader. En del shopping blev det så klart också.
 
Söndagen åkte vi till Skansen. Det var en jätte trevlig park med mycket fina djur och gamla byggnader. Det var också barnen allsång denna dag vilket min dotter blev överlycklig för då Marie Picasso och Ola var där och sjöng. Efter showen fick hon även deras autograf. En trött men lycklig tjej lämnade Skansen efter 6 timmar. Parken är ju väldigt stor 300.000 kvm bara.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se