En resa till Legoland
Annons
Reseberättelse:

En resa till Legoland

(Danmark, Legoland)

Vi valde att resa hemifrån tidigt på morgonen för att inte komma fram så sent. Vi hade innan resan bokat boende några mil ifrån Legoland i en stuga. Efter en rejäl frukost nästa dag var vi laddade för en lekfull dag och att hitta något som passar alla i familjen är inte alltid så lätt. Redan vid parkeringen utanför Legoland stod personalen och lekte med båda vuxna och barn. Sen var det som att stiga in i en helt ny värld. Självklart så är det något speciellt med att se allt arbete som lagts ner på platsen, och när vi minst anade det så kom en ur personalen och började busa med oss. Det blev mycket karusellåkande och det fanns något för alla. I biljettpriser ingick ett biobesök inne på området så vi hamnade på en Lego Chima bio i 4D. Det var en häftig upplevelse när vi blev nersprutade med vatten och det började blåsa i salongen. Till lunch valde vi en restaurang som fanns rätt nära entren. Tyvärr var vi inte så nöjda med maten och i förhållande till priset så ångrade vi att vi gick dit. Men vi fortsatte åka karuseller och titta på fiskar. Det fanns även små pingviner på ett ställe som det var svårt att släppa blickarna från. Vi tyckte alla fem i familjen att det här var en toppenresa!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se