Danmark 2012 - Legoland+Lalandia
Annons
Reseberättelse:

Danmark 2012 - Legoland+Lalandia

(Danmark, Legoland Lalandia)

Första riktiga familjesemstern som alla kommer att minnas, minsta var 3 år denna sommar. Våra tidigare resor har han inget minne av.

vi bilade med vår gamla 80-talsbil utan AC Stockholm-Vargberg, på vägen stannade vi i Gränna förutom fler korta stopp. Vi tog en hotellnatt i Varberg på Comwell Varbergs Kurort. Mkt fint, stort rum som hyste in oss alla fyra.

sen färja Varberg-Grenå och raka spåret till Legoland. Dagen var en succe!
vi sov på Scandic i Vejle. Dag två tillbringade vi på Lalandia. Lika stor succe! En natt till på hotellet och tredje dagen var oplanerad, vi checkade ut från hotellet och hittade en strand åt rätt håll mot Grenå.

En grym semester där hela familjen var glada!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se