Skansen-akvariet
Annons
Reseberättelse:

Skansen-akvariet

(Sverige, Stockhom, Skansen-akvariet)

Vi valde att gå in på Skansen-akvariet så fort vi kommit in på Skansen-området. Detta var nog en väldigt bra idé med tanke på att det är semestertider och ganska mycket folk överallt. Inne på akvariet var vi nästan helt ensamma med alla apor, fiskar, krokodiler, spindlar och andra djur. När man passerat lemurerna som låg och solade sig bara centimeter ifrån oss så kom vi till en del där man kunde se djurskallar och gissa vilket djur den tilhört, detta var väldigt roligt och lärorikt!

Inne i terrariet, ovanför alla ormar, satt en papegoja och snackade med oss. Det tyckte barnen var jätteroligt och kunde knappt slita sig. Vi vuxna passade på att lära oss mer om ödlorna och ormar under tiden.

Sen såg vi nakenråttor, stingockor, krokodiler, fiskar och gick genom regnskogen. Efter mer än en timme så avslutade vi med den nya grod-delen och tjejerna fick även klappa en orm och en spindel.

TACK för ett härligt besök!

Av: ()

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se