Testfamilj Boda Borg Oxelösund
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj Boda Borg Oxelösund

(Sverige, Oxelösund, Boda Borg)

Dansa Pausa

Speed

Taggade för Tarzan

 Det var i Juli som vi fick beskedet att vi skulle få vara testfamilj till Boda Borg i Oxelösund. Den månaden som vi väntade med att åka var fylld av förväntningar och glädje för de flesta i vår familj, men för tioåringen var det rätt ångestladdat. Hon visste inte vad som skulle hända och hade målat upp en bild av Fear Factor i huvudet. Efter att vi hade fått nattgäst i våran säng kvällen innan så var det dags att åka iväg. Vi åkte och lämnade den minsta knodden hos mormor och begav oss till Oxelösund med dom andra tre.

Väl framme fick vi komma in lite tidigare, fick en väldigt bra intro och sen var det bara att slänga sig huvudstupa in i banorna. Trettonåringen hade varit med klassen här ett par gånger förut så han kunde hjälpa till på vissa banor med lite tips och tricks som vi inte tänkte på. Jag ska vara ärlig. Det var inte bara guld och gröna skogar. Det började med en timmes syskongnabb och gråt och tandagnisslan. Det tar tydligen en stund för tre små troll att förstå att man måste jobba tillsammans och att man ibland måste stå tillbaka för att man ska lyckas med en bana. När den fösta timmen hade gått och vi hade fått våran första stämpel var det bara att köra på. Alla hade det fantastiskt roligt bland klätterväggar, spindelväv, bollhav, hjärngympa och en tacobuffé.

När vi kom dit trodde vi att det skulle räcka med två timmar. Tror ni det så tror ni fel. När två timmar hade gått var det dags för lunch och vi hade fem hungriga magar som vi fyllde med tacobuffé, glass med kolasås jag inte ätit sen jag var liten och kaffe. Sen var det bara på det igen. Allt som allt var vi där i fem timmar och det som gjorde att vi var tvugna att åka var pappans värkande fot. Fem slutkörda svettiga själar med värkande fötter packade in sig i bilen och åkte hem nöjda som aldrig förr. Alla vill åka tillbaka. Ni kommer sova gott. Väldigt gott. Ni kommer vakna med träningsvärk.

 

Tips från coachen: Ha på gympaskor och oömma kläder. Det är rätt skönt att ha något som täcker benen. När det står en skylt om att knäskydd kan vara skönt så tro på dom.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se