Testfamiljsuppdrag slutfört!
Annons
Reseberättelse:

Testfamiljsuppdrag slutfört!

(Danmark, Givskud, Givskud Zoo)

För ngn vecka sedan fick vi äran att vara testfamilj och åka till Givskud Zoo. Vi hade tur med vädret och solen sken på oss hela dagen. Barnen var 4 år resp. 7 år gamla och hela familjen älskade det!! Parken är underbar! Där finns stigar man kan ta sig runt på och se de vackra miljöerna och djuren. En bra kombo av både bilsafari och promenad. Vi fick även testa att åka det lilla tåget i parken, vilket var riktigt bra. Tjejen som åkte med och var guide var karismatisk och väldigt ödmjuk, vilket gjorde upplevelsen ännu bättre. Vi fick lära oss en hel del om de djur vi stannade vid. Man fick chansen att mata getter, åsnor och klappa dem. Alpackorna fick vi inte mata för tydligen blir de rätt sura när maten tar slut och spottar på en! :D

Lekplatsen var gigantiskt!! Barnen hade hur kul som helst! Restaurangområdet kunde varit bättre..och billigare.. suvenirbutiken liten, men ok. Barnen och vi pratar fortfarande om dagen då vi esökte Zooet och minns den med stor glädje. Definitivt ett ställe som vi rekommenderar och kommer att återvända till!!! Tack för förtroendet att bli eran testfamilj :)

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se